Artikler
Læs her: Nu kommer naboerne også på besøg
Aktivitetscenterbrugerne Doris og Anni Et plejehjem behøver ikke henligge som en isoleret ø uden kontakt til det...
Læs her: Studentermedhjælpere er et frisk pust ved måltiderne
Nathja Jensen (t.v.) og Mia Tonnesen er køkkenmedhjælpere på OK-Fonden Margretecentret 14 studentermedhjælpere...
Læs her: Det skal være rart at spise sammen
Medarbejderne har skabt helt nye værtsroller for at bidrage til den gode stemning ved måltiderne på Lystoftebakken i...
Læs her: Nyt fokus på maden har sænket behovet for medicin
Afdelingssygeplejerske Sarah Lundstrøm Det kan være svært at fastholde beboerne på bostedet OK-Fonden Helenes Minde i...
Læs her: Nye køkkenrutiner giver mere lyst til at spise godt og sundt
Medarbejderne i køkkenet på plejehjemmet Arendse har fundet nye veje at gå i deres arbejdsdag. Alt fra råvarer til...
Læs her: Et måltid skal være indbydende for, at maden bliver spist
Med alderen svækkes smags- og lugtesansen, og det kan blive sværere at tygge og synke maden. Med forløbet Mennesker,...
Læs her: Gelémad hjælper mennesker med synkebesvær
Underernæring er et problem blandt ældre, som har svært ved at tygge og synke. Man kan blende maden, men en grødet,...
Læs her: Nykogte kartofler er en daglig glæde
Margretecentret i Maribo er det eneste af OK-Fondens plejehjem, som ikke har sit eget køkken. Fonden er kontraktligt...
Læs her: Smør selv-madder, mørt kød og seks måltider i døgnet
Ernæringsassistent Lone Schmidt i køkkenet på OK-Fonden Dreyershus Der kan let blive til retter med hakket kød, når...